Flere VVS-virksomheder tilbyder en bredere vifte af serviceopgaver

  • VVS

Dette indhold er sponsoreret. I et forsøg på at udkonkurrere de øvrige firmaer samt sikrer den generelle kundetilfredshed, er fortsat flere VVS-virksomheder begyndt at udvide omfanget af opgaver, som kan løses udelukkende ved brug af egne svende og VVS installatører. Der er samtidig sket en skalering med henblik på VVS-opgavernes størrelse, hvor der nu, sammen med mindre serviceopgaver, både tilbydes totalrenoveringer og større fagentrepriser. 

Udvidelse af klientel 

Foruden en voksende palette af udbudte serviceopgaver, ses også en udvikling i VVS-virksomhedernes klientel. Det kommer til udtryk i den kommunikation, der i større grad opfordrer kunderne til at række ud, uanset problemets omfang. Om det er en dryppende vandhane i hjemmet, eller alle toiletter hos en virksomhed, der skal udskiftes, så kan du med sikkerhed vide, at der findes en VVS-installatør, som udbyder en løsning på opgaven. Herved er man som både privatperson og virksomhed garanteret, at der findes VVS-løsninger til lige netop dét problem som man står og har brug for hjælp til. 

En samlet VVS-løsning

Når man garderer sig, ved at udbyde en bred vifte af serviceopgaver, så er der samtidig, for kunden, en mindre risiko for at betale penge for en service, der ikke lever op til det forventede. Det kan man som virksomhed gøre ved at markedsføre og praktisere en samlet VVS-løsning, hvorved man som virksomhed er med til at sikre kundens sikkerhed. Det kan være alt fra almindelige opgaver som eksempelvis et simpelt servicetjek af VVS-installationer, eller blot en udskiftning af et utæt vandrør. Samtidig inkluderer en samlet VVS-løsning også mere omfattende opgaver som VVS-arbejde på badeværelset, hvor en totalrenovering er påkrævet. Større opgaver kan ligeledes være en komplet VVS-installation i nybyggerier – alt fra lejlighedskomplekser til nyopførte rækkehuse. 

Fra nedslidt lagerhal til Fitness World 

Et eksempel på VVS-installatørernes fremskredne alsidighed, var da en gammel lagerhal med kontorer blev forvandlet til et spritnyt motionscenter på blot 12 uger. Her blev gamle teknikrum med røde fliser på vægge og gulve forvandlet til spritnye badefaciliteter kombineret med omklædningsrum. Hvad der før var faldefærdigt og nedrivningsparat, blev på ingen tid transformeret til et sted, hvor kvaliteten var i top – hvilket også afspejler de værdier, som et fitnesscenter står for. At der er garanti for et træningsmiljø i første klasse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *