Sådan formindsker du din varmeregning

Dette indhold er sponsoreret.

Der er vist ikke nogen, som ikke har prøvet at få en regning ind af døren, som de ikke lige havde regnet med var så høj. Man kommer desværre ikke uden om regninger, men det betyder ikke, at der er nogle, der kan lide dem. Det er irriterende at skulle betale en dyr regning, og hvis man kunne formindske dem, så er der vist ikke nogen, der ville sige nej til det. Der er faktisk en række initiativer, du selv kan tage, som kan formindske dine regninger. Du kan blandt andet undersøge, hvordan du kan isolere dit hus bedre, hvilket kan have stor betydning for din varmeregning. Her er din guide til, hvad du kan gøre selv for at formindske din varmeregning. 

Hulmursisolering

Hvis du bor i et ældre hus eller en ældre lejlighed vil du ofte opleve, at din varmeregning er en del højere end, hvis du boede i noget nybyg. Der er en rigtig god grund til, hvorfor du oplever, at din varmeregning er dyrere, når du bor i en ældre ejendom. Mange ældre huse har nemlig ikke hulmursisolering. Det betyder, at der er et tomrum mellem ydervæggen og indervæggen. De fleste nyere hus vil have en form for isolering i dette hulrum, hvilket gør, at huset holder bedre på varmen, og i sidste ende så resulterer det i, at din varmeregning bliver mindre. Det kan derfor være en god ide at undersøge, om det vil være en god ide at hulmursisolere dit hjem, hvis du bor i en ældre ejendom. Da det både kan gøre din varmeregning mindre, men det kan også gøre sådan, at dit hjem føles varmere generelt. Det kan være en god ide at gøre det, hvis du alligevel skal i gang med renovering, da det er et større projekt. Men det kan gavne meget i sidste ende. Hvis du gerne vil vide mere om isolering hulmur, så er et godt sted at starte lige her: sammenlign priser på hulmursisolering.

Inden du køber

Hvis du ikke bor i en ældre ejendom endnu, men du står i en situation, hvor du kigger efter et nyt sted at bo, så kan det være en god ide at overveje, hvor dyr en ejendom er i varme. Som sagt så vil du ofte opleve, at de ældre huse og lejligheder er dyrere i varme. Det kan både skyldes, at de ofte ikke er hulmursisoleret, men det kan også skyldes, at de har gamle, utætte vinduer og døre. Der er nemlig meget kold luft, der kan slippe igennem ved gamle vinduer og døre, hvilket kan påvirke din temperatur i hjemmet meget. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *