Brug for en VVS-installatør? Sådan sparer du mange penge

  • Husejer

Dette indhold er sponsoreret

Du ved sikkert godt, at der er visse VVS opgaver, som du ikke selv må stå for og som kræver en autoriseret VVS-installatør. Selv hvis du har en VVS-opgave, som du på papiret gerne må varetage selv, kan det være en rigtig god idé at få en professionel til det. Hvad enten du skal have lagt gulvvarme på badeværelse, monteret nyt toilet eller fikset afløbet, så har en autoriseret VVS’er både den nødvendige viden og erfaring, så arbejdet bliver gjort ordentligt. Har du brug for en VVS’er, og vil du samtidigt gerne spare penge, er du kommet til det rette sted. I denne artikel får du gode råd til, hvordan du kan spare mange penge, når du hyrer en VVS-installatør. 

Indhent tilbud

Der findes mange VVS-firmaer, og det kan være svært at vælge det helt rigtige firma til at udføre arbejdet for dig. Gør dig selv en tjeneste og indhent flere tilbud, så du kan sammenligne forskellige firmaers pris. Det er en god idé at indhente i hvert fald tre tilbud, som du kan sammenligne. Læs denne guide og bliv meget klogere på, hvordan du ved hjælp af hjemmesiden 3byggetilbud.dk nemt kan få tre tilbud på VVS’ere, som er i nærheden af dig. Det er selvfølgelig helt uforpligtende og gratis at indhente tilbuddene. Du sparer samtidigt en masse tid, fordi du slipper for at sidde først og finde VVS’ere i nærheden af dig og dernæst bruge tid på at ringe til dem. Hjemmesiden samarbejder med VVS’ere, som de ved er dygtige, så du er også sikker på at få arbejdet udført af professionelle og kvalitetsbevidste håndværkere. Skriv til 3byggetilbud.dk og beskriv opgaven, hvorefter du bliver kontaktet af tre VVS’ere, som ofte vil kunne give dig en pris med det samme.

Hvad må du lave selv

Selvom det måske kan være fristende at få lavet VVS-arbejdet af en ven eller gøre det selv for at spare penge, kan det ende med at koste dig dyrt, hvis det ikke bliver gjort ordentligt. Derudover skal du også være sikker på, at du kun udfører VVS-opgaver, som du må. Er du i tvivl om, om du må udføre en given opgave, er det altid en god idé at kontakte Tekniq, der er VVS’ernes brancheorganisation eller at kontakte et VVS-firma. Husk dog på, at hvis du kontakter et firma frem for brancheorganisationen, kan firmaet have en interesse i at få dig som kunde. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *